Categorieën

LUKE


5L7OTS
Stamina

De draadloze oplader van bamboe, geïntegreerd in een opbergvak, is een praktische en esthetische oplossing om je apparaten opgeladen te houden en je werkruimte netjes te houden. Het opbergvak biedt extra ruimte voor het opbergen van kleine spullen, zoals pennen, clips of kaarten.De draadloze oplader van bamboe heeft een laadvermogen van 10 W, zodat je je apparaten snel en efficiënt kunt opladen. Plaats eenvoudig je smartphone, die compatibel is met draadloos opladen, op de standaard en laat hem opladen zonder dat je rommelige kabels nodig hebt.De meegeleverde smartphonestandaard biedt een kijkhoek waar je zonder onderbreking meldingen kunt bekijken, videogesprekken kunt voeren of media-inhoud kunt bekijken.De draadloze oplader wordt geleverd met een Type C-kabel, zodat je deze eenvoudig op je voeding kunt aansluiten. Je hoeft je geen zorgen te maken over het zoeken naar extra kabels, want deze oplader biedt je alles wat je nodig hebt voor een probleemloze lading.Het product wordt gepresenteerd in een eco-designdoos, die de duurzame aanpak en toewijding aan het milieu benadrukt. Het is een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar producten die functionaliteit en milieubewustzijn combineren.

Distancia de funcionamiento: 6mm – 8 mm Output: 5V/1A MAX(5W);7.5V/1A MAX(7.5W) 9V/1.12A MAX(10W)Input: 5V/2A 9V/2A Válido SOLO para dispositivos móviles con tecnología de carga inalámbrica QIPresentación en caja diseño eco..

1
170 x 11 x 87 mm
beige
Bamboe
volwassen status
9.80 € Excl. BTW

De draadloze oplader van bamboe, geïntegreerd in een opbergvak, is een praktische en esthetische oplossing om je apparaten opgeladen te houden en je werkruimte netjes te houden. Het opbergvak biedt extra ruimte voor het opbergen van kleine spullen, zoals pennen, clips of kaarten.De draadloze oplader van bamboe heeft een laadvermogen van 10 W, zodat je je apparaten snel en efficiënt kunt opladen. Plaats eenvoudig je smartphone, die compatibel is met draadloos opladen, op de standaard en laat hem opladen zonder dat je rommelige kabels nodig hebt.De meegeleverde smartphonestandaard biedt een kijkhoek waar je zonder onderbreking meldingen kunt bekijken, videogesprekken kunt voeren of media-inhoud kunt bekijken.De draadloze oplader wordt geleverd met een Type C-kabel, zodat je deze eenvoudig op je voeding kunt aansluiten. Je hoeft je geen zorgen te maken over het zoeken naar extra kabels, want deze oplader biedt je alles wat je nodig hebt voor een probleemloze lading.Het product wordt gepresenteerd in een eco-designdoos, die de duurzame aanpak en toewijding aan het milieu benadrukt. Het is een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar producten die functionaliteit en milieubewustzijn combineren.Distancia de funcionamiento: 6mm – 8 mm Output: 5V/1A MAX(5W);7.5V/1A MAX(7.5W) 9V/1.12A MAX(10W)Input: 5V/2A 9V/2A Válido SOLO para dispositivos móviles con tecnología de carga inalámbrica QIPresentación en caja diseño eco..