Categorieën

Targus Sagano Eco Slipcase 14", Grey


AGGZRR
Targus

De Targus 14" Sagano EcoSmart Slipcase is een lichtgewicht, slanke en milieuvriendelijke computertas met een modieus en minimalistisch ontwerp. Het gevoerde hoofdcompartiment beschermt uw laptop tegen alledaagse stoten en krassen. Een groot voorvak maakt accessoires gemakkelijk te bereiken, en een afneembare schouderriem en zachte handgrepen zorgen voor een ultra-gemakkelijk dragen.

Targus EcoSmart tassen en rugzakken zijn gemaakt van gerecyclede materialen gecertificeerd door GRS, met zorg voor het milieu en comfort tijdens het reizen. Voor de productie van deze 14-inch tas gebruikte Sagano 6 gerecyclede plastic flessen.

Het kan worden gepersonaliseerd met een hoge resolutie thermische print van uw logo of ontwerp.

Inclusief batterij(en): Nee

Garantie: Levenslang

1
415 x 50 x 295 mm
45.00x30.00x30.00 cm
[20/200]
400 gr
15.00KG
grijs
gerecycld plastic
Op aanvraag

De Targus 14" Sagano EcoSmart Slipcase is een lichtgewicht, slanke en milieuvriendelijke computertas met een modieus en minimalistisch ontwerp. Het gevoerde hoofdcompartiment beschermt uw laptop tegen alledaagse stoten en krassen. Een groot voorvak maakt accessoires gemakkelijk te bereiken, en een afneembare schouderriem en zachte handgrepen zorgen voor een ultra-gemakkelijk dragen.Targus EcoSmart tassen en rugzakken zijn gemaakt van gerecyclede materialen gecertificeerd door GRS, met zorg voor het milieu en comfort tijdens het reizen. Voor de productie van deze 14-inch tas gebruikte Sagano 6 gerecyclede plastic flessen.Het kan worden gepersonaliseerd met een hoge resolutie thermische print van uw logo of ontwerp.Inclusief batterij(en): NeeGarantie: Levenslang