Categorieën

Badge Megan Eco


8AFDN2

Kartonnen badges worden gebruikt op elke denkbare conferentie, tentoonstellingen of andere gelegenheid. Met de badges vindt u alle nodige informatie over de persoon die voor u staat. De belangrijkste voordelen van deze badges zijn bruikbaarheid, beschikbaarheid en milieuvriendelijk!

Badges zijn vooral nodig voor het gemak en om een hoge kwaliteit van de dienstverlening te garanderen. Een klant van een kantoor of winkel kan een medewerker die voor zich staat herkennen. Bovendien weet hij precies hoe hij correct contact met hem kan opnemen om hulp te vragen of een vraag te stellen.

De Badge Megan Eco wordt met een naald of magneet aan uw kleding bevestigd. U kunt een standaard vorm en afmetingen bestellen, of een eigen vorm.

Personaliseer de Badge Megan Eco met een full colour print.

1
Ø3.80 cm
44.00x48.00x22.00 cm
[50/500]
20 gr
10.00KG
pantone
Karton
Op aanvraag

Kartonnen badges worden gebruikt op elke denkbare conferentie, tentoonstellingen of andere gelegenheid. Met de badges vindt u alle nodige informatie over de persoon die voor u staat. De belangrijkste voordelen van deze badges zijn bruikbaarheid, beschikbaarheid en milieuvriendelijk!Badges zijn vooral nodig voor het gemak en om een hoge kwaliteit van de dienstverlening te garanderen. Een klant van een kantoor of winkel kan een medewerker die voor zich staat herkennen. Bovendien weet hij precies hoe hij correct contact met hem kan opnemen om hulp te vragen of een vraag te stellen.De Badge Megan Eco wordt met een naald of magneet aan uw kleding bevestigd. U kunt een standaard vorm en afmetingen bestellen, of een eigen vorm.Personaliseer de Badge Megan Eco met een full colour print.