Categorieën

Deurmat speciale vorm ECO


B6KATP

De hoogwaardige logomat voor bedrijfsingangen.

Rechtstreeks van de fabrikant en geproduceerd MADE IN GERMANY!

Rechtstreeks van de fabrikant en geproduceerd MADE IN GERMANY!
Echte blikvangers. Reclamematten in bijzondere vormen!
emco reclamematten kunnen met behulp van de nieuwste technologie in bijna elke gewenste vorm worden gerealiseerd, bijvoorbeeld in de vorm van productafbeeldingen of bedrijfslogo's. Als hoogwaardig, functioneel en opvallend reclamemedium. Ook aan de bouwkundige omstandigheden aangepaste vormen kunnen worden gerealiseerd. Zo wordt de vloer een individuele blikvanger voor campagnes of langdurige acties.

- Speciale vormen
- Speciale maten
- Speciale kleuren

Bied uw klanten een hoge mate van individualiteit door het logo, het product of de wegwijzer als speciale vorm in een deurmat te laten maken. Op maat gemaakte vuilwerende matten of speciale afmetingen verhogen de reclame-effectiviteit en zorgen ook voor meer netheid in de ingangen.

- Alle afmetingen van de bedrukte vloermatten tot een breedte van 200 cm en een lengte van 750 cm zijn mogelijk.
- Vanaf 1 stuk
- hoge vuil- en vochtopname
- Minder risico op struikelen en uitglijden
- Antislip nitrilrubberen achterkant
- Vlamvertragend op aanvraag
- Speciale kleuren volgens Pantone mogelijk
- Speciale vormen met/zonder rand
- 100% polyamide merkvezel ECONYL®
- industrieel wasbaar tot 60 graden
Drukprijs inbegrepen.

12
[1/12]
veelkleurig
2.00 € Excl. BTW

De hoogwaardige logomat voor bedrijfsingangen.Rechtstreeks van de fabrikant en geproduceerd MADE IN GERMANY!Rechtstreeks van de fabrikant en geproduceerd MADE IN GERMANY!Echte blikvangers. Reclamematten in bijzondere vormen!emco reclamematten kunnen met behulp van de nieuwste technologie in bijna elke gewenste vorm worden gerealiseerd, bijvoorbeeld in de vorm van productafbeeldingen of bedrijfslogo's. Als hoogwaardig, functioneel en opvallend reclamemedium. Ook aan de bouwkundige omstandigheden aangepaste vormen kunnen worden gerealiseerd. Zo wordt de vloer een individuele blikvanger voor campagnes of langdurige acties.- Speciale vormen- Speciale maten- Speciale kleurenBied uw klanten een hoge mate van individualiteit door het logo, het product of de wegwijzer als speciale vorm in een deurmat te laten maken. Op maat gemaakte vuilwerende matten of speciale afmetingen verhogen de reclame-effectiviteit en zorgen ook voor meer netheid in de ingangen.- Alle afmetingen van de bedrukte vloermatten tot een breedte van 200 cm en een lengte van 750 cm zijn mogelijk.- Vanaf 1 stuk- hoge vuil- en vochtopname- Minder risico op struikelen en uitglijden- Antislip nitrilrubberen achterkant- Vlamvertragend op aanvraag- Speciale kleuren volgens Pantone mogelijk- Speciale vormen met/zonder rand- 100% polyamide merkvezel ECONYL®- industrieel wasbaar tot 60 gradenDrukprijs inbegrepen.