Categorieën

Jasper heren GOTS biologische gerecyclede crewneck sweater


8A4DFH
Elevate

De Jasper heren GOTS organic GRS gerecyclede crewneck sweater - een samensmelting van stijl en duurzaamheid. Deze sweater combineert eco-bewuste mode met comfort, met een platte gebreide rib v-insert middenvoor. De zachte geborstelde binnenkant zorgt voor een knus gevoel. Gemaakt van een 280 g/m² mix van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en GRS gecertificeerd gerecycled polyester. Wat dit kledingstuk echt onderscheidt, is de dubbele certificering (GRS en GOTS) die zorgt voor een 100% gecertificeerde toeleveringsketen. Dit betekent dat elke stap, van de herkomst van de materialen tot de productie, voldoet aan strenge milieu- en ethische normen. Door voor deze sweater te kiezen, maak je een statement dat mode en duurzaamheid naadloos naast elkaar kunnen bestaan.

Dit artikel kan alleen met GOTS/GRS gecertificeerde druktechnieken bedrukt worden om de certificering van het volledige product te garanderen. Bij onbewerkte bestellingen bevestig je dat je dit product niet zult bedrukken.

Materials : Knit van 80% GOTS gecertificeerd organisch katoen en 20% GRS certified recycled polyester, 280 g/m2

Green Points Total :67 - CO2 foot print : 2,623

Printing default : Zeefdruk - linker borst - max color : 5 - 120 x 120 mm .

6344
1
L: 50,8 x l: 40,005 x H: 26,3652
600 x 290 x 380 mm
cardboard_box
0,141
0,141
9000 gr
wit, rood, marineblauw, grijs onweer, zwart
biologisch katoen, recycled polyester
280 g/m²
XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL
28.02 € Excl. BTW

De Jasper heren GOTS organic GRS gerecyclede crewneck sweater - een samensmelting van stijl en duurzaamheid. Deze sweater combineert eco-bewuste mode met comfort, met een platte gebreide rib v-insert middenvoor. De zachte geborstelde binnenkant zorgt voor een knus gevoel. Gemaakt van een 280 g/m² mix van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en GRS gecertificeerd gerecycled polyester. Wat dit kledingstuk echt onderscheidt, is de dubbele certificering (GRS en GOTS) die zorgt voor een 100% gecertificeerde toeleveringsketen. Dit betekent dat elke stap, van de herkomst van de materialen tot de productie, voldoet aan strenge milieu- en ethische normen. Door voor deze sweater te kiezen, maak je een statement dat mode en duurzaamheid naadloos naast elkaar kunnen bestaan. Dit artikel kan alleen met GOTS/GRS gecertificeerde druktechnieken bedrukt worden om de certificering van het volledige product te garanderen. Bij onbewerkte bestellingen bevestig je dat je dit product niet zult bedrukken. Materials : Knit van 80% GOTS gecertificeerd organisch katoen en 20% GRS certified recycled polyester, 280 g/m2 Green Points Total :67 - CO2 foot print : 2,623 Printing default : Zeefdruk - linker borst - max color : 5 - 120 x 120 mm .