Categorieën

Oplader Zakary


7R3X9O

Complete oplaadbasis gemaakt van 300D RPET. Compacte behuizing met drukknoopsluiting en inclusief Qi draadloos oplaadstation voor smartphones, oordopjes en smartwatches. Geleverd met Type-C aansluitkabel aan beide uiteinden, plus USB- en lightning/micro USB-adapters. De set wordt gecompleteerd door een SIM-kaartuitwerper en een compartiment voor het opbergen van een Micro SIM-kaart. Met RPET-logo.RPET-materiaal is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het hergebruik van plastic afval wordt bevorderd en bijdraagt aan de duurzaamheid van de planeet.
Draadloos 15W. Oplaadkabel Set Inclusief. Geschikt voor data-overdracht. Micro USB, Type C en Lightning Connectie 5V DC 3A
Composition : Polyester 300D RPET.

1500
1
84 x 110 x 25 mm
190 x 210 x 130 mm
box
93 gr
grijs
PET gerecycld
25.20 € Excl. BTW

Complete oplaadbasis gemaakt van 300D RPET. Compacte behuizing met drukknoopsluiting en inclusief Qi draadloos oplaadstation voor smartphones, oordopjes en smartwatches. Geleverd met Type-C aansluitkabel aan beide uiteinden, plus USB- en lightning/micro USB-adapters. De set wordt gecompleteerd door een SIM-kaartuitwerper en een compartiment voor het opbergen van een Micro SIM-kaart. Met RPET-logo.RPET-materiaal is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het hergebruik van plastic afval wordt bevorderd en bijdraagt aan de duurzaamheid van de planeet. Draadloos 15W. Oplaadkabel Set Inclusief. Geschikt voor data-overdracht. Micro USB, Type C en Lightning Connectie 5V DC 3A Composition : Polyester 300D RPET.