Categorieën

CORUS


O2Z516
Stamina

Draadloze luidspreker gemaakt van gerecycled aluminium en met een elegante matte afwerking. Met Bluetooth 3.0-connectiviteit kun je profiteren van surround- en draadloos geluid, waardoor je muziekervaring naar een ander niveau wordt getild.Naast zijn functie als luidspreker heeft dit apparaat een ingebouwde FM-radio, zodat je op elk gewenst moment kunt afstemmen op je favoriete zenders. Het heeft ook een handsfree-functie, waarmee je oproepen kunt beantwoorden zonder je apparaat te hoeven loskoppelen.Aangedreven door 3W, levert deze luidspreker helder, krachtig geluid. Bovendien zorgt de oplaadbare batterij voor urenlang continu afspelen. We nemen een Type C-kabel op in het pakket om snel en eenvoudig op te laden.Met trots presenteren we deze luidspreker in een eco-designdoos, in overeenstemming met onze inzet voor de zorg voor het milieu. Luister duurzaam naar muziek met onze draadloze speaker van gerecycled aluminium, je perfecte accessoire voor al je muzikale avonturen.

Versión Bluetooth 2.1 + EDR.Voltaje de carga: DC 5V Batería de Litio recargable.Tiempo en funcionamiento: 2 - 3hDistancia de funcionamiento: Hasta 10 metrosFrecuencia: 280Hz-16KHzImpedancia: 4ohmsPotencia: 3WSNR: >95dBPresentación en caja diseño eco..

1
50 x 59 x mm
rood, zwart, blauw koninklijk, verzilverd
Gerecycld aluminium
volwassen status
6.80 € Excl. BTW

Draadloze luidspreker gemaakt van gerecycled aluminium en met een elegante matte afwerking. Met Bluetooth 3.0-connectiviteit kun je profiteren van surround- en draadloos geluid, waardoor je muziekervaring naar een ander niveau wordt getild.Naast zijn functie als luidspreker heeft dit apparaat een ingebouwde FM-radio, zodat je op elk gewenst moment kunt afstemmen op je favoriete zenders. Het heeft ook een handsfree-functie, waarmee je oproepen kunt beantwoorden zonder je apparaat te hoeven loskoppelen.Aangedreven door 3W, levert deze luidspreker helder, krachtig geluid. Bovendien zorgt de oplaadbare batterij voor urenlang continu afspelen. We nemen een Type C-kabel op in het pakket om snel en eenvoudig op te laden.Met trots presenteren we deze luidspreker in een eco-designdoos, in overeenstemming met onze inzet voor de zorg voor het milieu. Luister duurzaam naar muziek met onze draadloze speaker van gerecycled aluminium, je perfecte accessoire voor al je muzikale avonturen.Versión Bluetooth 2.1 + EDR.Voltaje de carga: DC 5V Batería de Litio recargable.Tiempo en funcionamiento: 2 - 3hDistancia de funcionamiento: Hasta 10 metrosFrecuencia: 280Hz-16KHzImpedancia: 4ohmsPotencia: 3WSNR: >95dBPresentación en caja diseño eco..