Categorieën

VOXEL


OHOTJF
Stamina

Draadloze luidspreker gemaakt van gerecycled aluminium en een basis van kurk, die een slank ontwerp combineert met duurzaamheid. Met Bluetooth 3.0-connectiviteit kun je met deze luidspreker draadloos en met uitzonderlijke geluidskwaliteit van naar favoriete muziek luisteren.Ondanks zijn compacte formaat biedt deze luidspreker 3W vermogen en levert het een helder, meeslepend geluid. Daarnaast hebben we een Type C-kabel om eenvoudig op te laden.We zijn er trots op deze spreker in een eco-designdoos te presenteren, in overeenstemming met onze toewijding om de impact op het milieu te verminderen. We waarderen het gebruik van duurzame materialen zoals gerecycled aluminium en kurk.

Versión Bluetooth 5.0Voltaje de carga: 5V Batería de Litio: 300mAh, 3.7VTiempo en funcionamiento: 2 - 3hDistancia de funcionamiento: Hasta 10 metrosFrecuencia: 20Hz-20KHzImpedancia: 4ohmsPotencia: 3WSNR: >80dBPresentación caja diseño eco..

1
57 x 70 x mm
zwart, rood, verzilverd, blauw koninklijk
Gerecycld aluminium, kurk
volwassen status
10.10 € Excl. BTW

Draadloze luidspreker gemaakt van gerecycled aluminium en een basis van kurk, die een slank ontwerp combineert met duurzaamheid. Met Bluetooth 3.0-connectiviteit kun je met deze luidspreker draadloos en met uitzonderlijke geluidskwaliteit van naar favoriete muziek luisteren.Ondanks zijn compacte formaat biedt deze luidspreker 3W vermogen en levert het een helder, meeslepend geluid. Daarnaast hebben we een Type C-kabel om eenvoudig op te laden.We zijn er trots op deze spreker in een eco-designdoos te presenteren, in overeenstemming met onze toewijding om de impact op het milieu te verminderen. We waarderen het gebruik van duurzame materialen zoals gerecycled aluminium en kurk.Versión Bluetooth 5.0Voltaje de carga: 5V Batería de Litio: 300mAh, 3.7VTiempo en funcionamiento: 2 - 3hDistancia de funcionamiento: Hasta 10 metrosFrecuencia: 20Hz-20KHzImpedancia: 4ohmsPotencia: 3WSNR: >80dBPresentación caja diseño eco..