Categorieën

YAMO


EKVX00
Stamina

De draadloze speaker met een behuizing van kurk en bamboe biedt een uitzonderlijke luisterervaring met een natuurlijke en duurzame touch. Met zijn strakke design en milieuvriendelijke materialen integreert deze speaker naadloos in elke omgeving. Bovendien kun je muziek op een handige en milieuvriendelijke manier meenemen, terwijl je profiteert van uitzonderlijk geluid op een esthetisch aantrekkelijk apparaat.Uitgerust met Bluetooth 5.0-technologie, kun je je compatibele apparaten draadloos verbinden en je favoriete muziek afspelen met een heldere geluidskwaliteit. Ondanks zijn compacte formaat heeft deze speaker een vermogen van 3W, wat zorgt voor verrassend krachtige en meeslepende audio.De ingebouwde oplaadbare batterij geeft je de vrijheid om urenlang naar je muziek te luisteren zonder je zorgen te maken over kabels. Daarnaast bevat het een Type C-kabel voor eenvoudig opladen.De draadloze luidspreker wordt geleverd in een ECO-designdoos, waarmee je laat zien dat je je inzet voor duurzaamheid en zorg voor het milieu.

Versión Bluetooth 5.1Voltaje de carga: 5V Batería de Litio: 400mAh, 3.7VTiempo en funcionamiento: 1,5 hDistancia de funcionamiento: Hasta 10 metrosFrecuencia: 100Hz-15KHzImpedancia: 4ohmsPotencia: 3WSNR: >80dBPresentación en caja diseño eco..

1
66 x 76 x mm
beige
Bamboe, kurk
volwassen status
16.50 € Excl. BTW

De draadloze speaker met een behuizing van kurk en bamboe biedt een uitzonderlijke luisterervaring met een natuurlijke en duurzame touch. Met zijn strakke design en milieuvriendelijke materialen integreert deze speaker naadloos in elke omgeving. Bovendien kun je muziek op een handige en milieuvriendelijke manier meenemen, terwijl je profiteert van uitzonderlijk geluid op een esthetisch aantrekkelijk apparaat.Uitgerust met Bluetooth 5.0-technologie, kun je je compatibele apparaten draadloos verbinden en je favoriete muziek afspelen met een heldere geluidskwaliteit. Ondanks zijn compacte formaat heeft deze speaker een vermogen van 3W, wat zorgt voor verrassend krachtige en meeslepende audio.De ingebouwde oplaadbare batterij geeft je de vrijheid om urenlang naar je muziek te luisteren zonder je zorgen te maken over kabels. Daarnaast bevat het een Type C-kabel voor eenvoudig opladen.De draadloze luidspreker wordt geleverd in een ECO-designdoos, waarmee je laat zien dat je je inzet voor duurzaamheid en zorg voor het milieu.Versión Bluetooth 5.1Voltaje de carga: 5V Batería de Litio: 400mAh, 3.7VTiempo en funcionamiento: 1,5 hDistancia de funcionamiento: Hasta 10 metrosFrecuencia: 100Hz-15KHzImpedancia: 4ohmsPotencia: 3WSNR: >80dBPresentación en caja diseño eco..