Categorieën

DORIAN


XORS7T
Stamina

USB-poort met een behuizing van hoogwaardig gerecycled aluminium. Deze veelzijdige poort heeft een USB- en Type C-ingang, evenals een 2-poorts USB- en Type C-uitgang, waardoor je meerdere opties hebt om je apparaten efficiënt en gemakkelijk op te laden.Of je nu je telefoon, tablet of een ander compatibel apparaat moet opladen, onze USB-poort biedt een praktische en betrouwbare oplossing. Bovendien weerspiegelt het ontwerp van gerecycled aluminium onze toewijding aan duurzaamheid en milieuzorg.Om ons milieuvriendelijke voorstel compleet te maken, presenteren we deze USB-poort in een doos die is ontworpen met milieuvriendelijke materialen. We willen ervoor zorgen dat je niet alleen profiteert van een kwaliteitsproduct, maar ook bijdraagt aan het verminderen van de impact op het milieu.

Puerto USB de bambú con 3 salidas USB 2.0 HUB (2 puertos USB-A y 1 puerto USB-C). Compatible con dispositivo USB 1.1 y 2.0 Input: 5V. Output: 5V 1A.Presentación caja diseño eco..

1
300 x 11 x 37 mm
rood, blauw koninklijk, verzilverd, zwart
Gerecycld aluminium
volwassen status
8.10 € Excl. BTW

USB-poort met een behuizing van hoogwaardig gerecycled aluminium. Deze veelzijdige poort heeft een USB- en Type C-ingang, evenals een 2-poorts USB- en Type C-uitgang, waardoor je meerdere opties hebt om je apparaten efficiënt en gemakkelijk op te laden.Of je nu je telefoon, tablet of een ander compatibel apparaat moet opladen, onze USB-poort biedt een praktische en betrouwbare oplossing. Bovendien weerspiegelt het ontwerp van gerecycled aluminium onze toewijding aan duurzaamheid en milieuzorg.Om ons milieuvriendelijke voorstel compleet te maken, presenteren we deze USB-poort in een doos die is ontworpen met milieuvriendelijke materialen. We willen ervoor zorgen dat je niet alleen profiteert van een kwaliteitsproduct, maar ook bijdraagt aan het verminderen van de impact op het milieu.Puerto USB de bambú con 3 salidas USB 2.0 HUB (2 puertos USB-A y 1 puerto USB-C). Compatible con dispositivo USB 1.1 y 2.0 Input: 5V. Output: 5V 1A.Presentación caja diseño eco..