Categorieën

DENIZ


TMG8B0
Stamina

De autotelefoonhouder met magnetische functie voor smartphone en draadloze oplader is een complete en veelzijdige oplossing voor in de auto. Deze standaard is gemaakt van bamboe en tarwevezel, duurzame materialen die een natuurlijk en ecologisch tintje toevoegen.Naast het op zijn plaats houden van je smartphone tijdens het rijden, beschikt deze standaard over een draadloze oplaadfunctie, zodat je je apparaat gemakkelijk kunt opladen terwijl je onderweg bent. Compatibel met apparaten met draadloze oplaadtechnologie.De autotelefoonhouder bevat ook een noodhamer voor het breken van glas en een riemsnijder, waardoor het een extra veiligheidsaccessoire is in geval van onvoorziene situaties.Een Type C-kabel en metalen ring zijn inbegrepen in het pakket voor eenvoudige installatie en aansluiting. De standaard wordt gepresenteerd in een eco-designdoos en benadrukt zijn toewijding aan duurzaamheid. Met de magnetische autotelefoonhouder en draadloze oplader kun je je smartphone veilig houden en onderweg opladen, terwijl je tegelijkertijd om het milieu geeft. Bovendien geeft het hebben van extra veiligheidstools je gemoedsrust in onverwachte situaties.

Voltaje de entrada: DC 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.5A Voltaje de salida: DC 5V/1A, 9V/1.1A, 9V/1.67APotencia de salida: 15 W (MÁX.) Válido SOLO para dispositivos móviles con tecnología de carga inalámbrica QI. Presentación caja diseño eco..

1
56 x 102 x 8 mm
beige
Bamboe, witvezel
volwassen status
13.50 € Excl. BTW

De autotelefoonhouder met magnetische functie voor smartphone en draadloze oplader is een complete en veelzijdige oplossing voor in de auto. Deze standaard is gemaakt van bamboe en tarwevezel, duurzame materialen die een natuurlijk en ecologisch tintje toevoegen.Naast het op zijn plaats houden van je smartphone tijdens het rijden, beschikt deze standaard over een draadloze oplaadfunctie, zodat je je apparaat gemakkelijk kunt opladen terwijl je onderweg bent. Compatibel met apparaten met draadloze oplaadtechnologie.De autotelefoonhouder bevat ook een noodhamer voor het breken van glas en een riemsnijder, waardoor het een extra veiligheidsaccessoire is in geval van onvoorziene situaties.Een Type C-kabel en metalen ring zijn inbegrepen in het pakket voor eenvoudige installatie en aansluiting. De standaard wordt gepresenteerd in een eco-designdoos en benadrukt zijn toewijding aan duurzaamheid. Met de magnetische autotelefoonhouder en draadloze oplader kun je je smartphone veilig houden en onderweg opladen, terwijl je tegelijkertijd om het milieu geeft. Bovendien geeft het hebben van extra veiligheidstools je gemoedsrust in onverwachte situaties.Voltaje de entrada: DC 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.5A Voltaje de salida: DC 5V/1A, 9V/1.1A, 9V/1.67APotencia de salida: 15 W (MÁX.) Válido SOLO para dispositivos móviles con tecnología de carga inalámbrica QI. Presentación caja diseño eco..