Categorieën

KRUSE


63AD2Y
Stamina

De USB-poort met een standaard van bamboe is een stijlvolle en functionele oplossing voor het opladen van je elektronische apparaten. Deze poort beschikt over een USB- en Type C-ingang, zodat je een breed scala aan apparaten kunt opladen, van smartphones tot tablets en meer.Met de ingebouwde USB-poortondersteuning kun je je apparaat tijdens het opladen veilig positioneren, comfort bieden en voorkomen dat het wegglijdt of valt. Het natuurlijke ontwerp en de milieuvriendelijke presentatie maken deze USB-poort een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzamere levensstijl.

Puerto USB de bambú con 2 salidas USB 2.0 HUB (2 puertos USB-A y 2 puertos USB-C).Compatible con dispositivo USB 1.1 y 2.0. Input: 5V. Output: 5V 500mA.Presentación en sobre individual diseño eco..

1
42 x 75 x 15 mm
beige
Bamboe, witvezel
volwassen status
5.90 € Excl. BTW

De USB-poort met een standaard van bamboe is een stijlvolle en functionele oplossing voor het opladen van je elektronische apparaten. Deze poort beschikt over een USB- en Type C-ingang, zodat je een breed scala aan apparaten kunt opladen, van smartphones tot tablets en meer.Met de ingebouwde USB-poortondersteuning kun je je apparaat tijdens het opladen veilig positioneren, comfort bieden en voorkomen dat het wegglijdt of valt. Het natuurlijke ontwerp en de milieuvriendelijke presentatie maken deze USB-poort een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzamere levensstijl.Puerto USB de bambú con 2 salidas USB 2.0 HUB (2 puertos USB-A y 2 puertos USB-C).Compatible con dispositivo USB 1.1 y 2.0. Input: 5V. Output: 5V 500mA.Presentación en sobre individual diseño eco..