Categorieën

VINI


6RC5XQ
Stamina

De draadloze oplader met behuizing van bamboe en basis van tarwevezel is een milieuvriendelijke en praktische optie om je smartphone draadloos op te laden. Plaats je apparaat eenvoudig op de oplader en laat het opladen zonder kabels of stekkers.De behuizing van bamboe en basis van tarwevezel geven het een natuurlijke en duurzame uitstraling en tonen je toewijding aan de zorg voor het milieu door te kiezen voor respectvolle materialen.Met een laadvermogen van 15W is deze draadloze oplader compatibel met apparaten die draadloze technologie ondersteunen. Daarnaast wordt er een Type C-kabel meegeleverd in het pakket voor een snelle en handige aansluiting.De draadloze oplader wordt geleverd in een doos met ecologisch ontwerp, wat de focus op duurzaamheid en een esthetische presentatie bevestigt. Met de draadloze oplader van bamboe en tarwevezel is het opladen van je smartphone eenvoudig en milieuvriendelijk. Profiteer van snel en efficiënt opladen en draag bij aan een duurzamere levensstijl.

Voltaje de entrada: DC 5V/2A , 9V/1.67AVoltaje de salida: DC 5V/1A , 9V/1.12A, 9V/1.66APotencia de salida: 15 W (MÁX.) Válido SOLO para dispositivos móviles con tecnología de carga inalámbrica QIPresentación en caja diseño eco..

1
66 x 125 x 12 mm
beige
Bamboe, witvezel
volwassen status
9.00 € Excl. BTW

De draadloze oplader met behuizing van bamboe en basis van tarwevezel is een milieuvriendelijke en praktische optie om je smartphone draadloos op te laden. Plaats je apparaat eenvoudig op de oplader en laat het opladen zonder kabels of stekkers.De behuizing van bamboe en basis van tarwevezel geven het een natuurlijke en duurzame uitstraling en tonen je toewijding aan de zorg voor het milieu door te kiezen voor respectvolle materialen.Met een laadvermogen van 15W is deze draadloze oplader compatibel met apparaten die draadloze technologie ondersteunen. Daarnaast wordt er een Type C-kabel meegeleverd in het pakket voor een snelle en handige aansluiting.De draadloze oplader wordt geleverd in een doos met ecologisch ontwerp, wat de focus op duurzaamheid en een esthetische presentatie bevestigt. Met de draadloze oplader van bamboe en tarwevezel is het opladen van je smartphone eenvoudig en milieuvriendelijk. Profiteer van snel en efficiënt opladen en draag bij aan een duurzamere levensstijl.Voltaje de entrada: DC 5V/2A , 9V/1.67AVoltaje de salida: DC 5V/1A , 9V/1.12A, 9V/1.66APotencia de salida: 15 W (MÁX.) Válido SOLO para dispositivos móviles con tecnología de carga inalámbrica QIPresentación en caja diseño eco..