Categorieën

USB Opladers Pylot


N58KK7

Set van USB-wandoplader met snelladen en kabeloplader met gegevensoverdracht, gemaakt van tarwestro. Oplader met USB- en Type-C-uitgang en verlengbare kabel met Micro USB-, Type-C- en Lightning-aansluitingen. Europese stekker.Gepresenteerd in een tas van 100% natuurlijk ruw katoen met trekkoordsluiting. Wheat Straw bevordert het gebruik van natuurlijke grondstoffen, waardoor de uitstoot van verontreinigende stoffen wordt verminderd.
Oplaadkabel Geschikt voor data-overdracht, Verlengbare Kabel, Micro USB, Type C en Lightning Connectie 9V DC 2.1A. Katoen Zakje
Composition : Tarwestro/ ABS. USB Oplader Snellader, 1 USB Output en 1 Typ C Output.

300
1
100 x 150 x 30 mm
65.00x38.00x45.00 cm
box
78 gr
42.00gr
12.00KG
natuurlijkheid
tarwestro, ABS
13.94 € Excl. BTW

Set van USB-wandoplader met snelladen en kabeloplader met gegevensoverdracht, gemaakt van tarwestro. Oplader met USB- en Type-C-uitgang en verlengbare kabel met Micro USB-, Type-C- en Lightning-aansluitingen. Europese stekker.Gepresenteerd in een tas van 100% natuurlijk ruw katoen met trekkoordsluiting. Wheat Straw bevordert het gebruik van natuurlijke grondstoffen, waardoor de uitstoot van verontreinigende stoffen wordt verminderd.Oplaadkabel Geschikt voor data-overdracht, Verlengbare Kabel, Micro USB, Type C en Lightning Connectie 9V DC 2.1A. Katoen ZakjeComposition : Tarwestro/ ABS. USB Oplader Snellader, 1 USB Output en 1 Typ C Output.