Categorieën

ALOK


A01NMX
Stamina

De draadloze oplader met behuizing van en basis van tarwevezel biedt een duurzame en handige oplossing voor het opladen van je smartphone. Plaats je apparaat eenvoudig op de oplader en laat het opladen zonder kabels of stekkers.De behuizing van bamboe en basis van tarwevezel geven het niet alleen een natuurlijke en elegante uitstraling, maar tonen ook je betrokkenheid bij het milieu door het gebruik van duurzame materialen.Met een laadvermogen van 10W is deze draadloze oplader compatibel met apparaten die draadloze technologie ondersteunen. Daarnaast wordt er een Type C-kabel meegeleverd in het pakket voor een snelle en eenvoudige aansluiting.De draadloze oplader wordt geleverd in een eco-designdoos, met de nadruk op duurzaamheid en zorg voor het milieu. Met de draadloze oplader met bamboe en tarwevezel is het opladen van je smartphone handiger en milieuvriendelijker. Profiteer van snel en efficiënt opladen en draag bij aan een duurzamere levensstijl.

Voltaje de entrada: DC 12V/1.5A , 9V/2A, 5V/3APotencia de salida: 10 W (MÁX.) Válido SOLO para dispositivos móviles con tecnología de carga inalámbrica QIPresentación en caja diseño eco..

1
90 x 150 x 20 mm
wit
Bamboe, witvezel
volwassen status
9.50 € Excl. BTW

De draadloze oplader met behuizing van en basis van tarwevezel biedt een duurzame en handige oplossing voor het opladen van je smartphone. Plaats je apparaat eenvoudig op de oplader en laat het opladen zonder kabels of stekkers.De behuizing van bamboe en basis van tarwevezel geven het niet alleen een natuurlijke en elegante uitstraling, maar tonen ook je betrokkenheid bij het milieu door het gebruik van duurzame materialen.Met een laadvermogen van 10W is deze draadloze oplader compatibel met apparaten die draadloze technologie ondersteunen. Daarnaast wordt er een Type C-kabel meegeleverd in het pakket voor een snelle en eenvoudige aansluiting.De draadloze oplader wordt geleverd in een eco-designdoos, met de nadruk op duurzaamheid en zorg voor het milieu. Met de draadloze oplader met bamboe en tarwevezel is het opladen van je smartphone handiger en milieuvriendelijker. Profiteer van snel en efficiënt opladen en draag bij aan een duurzamere levensstijl.Voltaje de entrada: DC 12V/1.5A , 9V/2A, 5V/3APotencia de salida: 10 W (MÁX.) Válido SOLO para dispositivos móviles con tecnología de carga inalámbrica QIPresentación en caja diseño eco..