Categorieën

Amuse Zero Waste Lunchbox


XL6V2M
Amuse

De Amuse Zero Waste lunchbox is gemaakt van 100% gerecycled kunststof, van het eigen productie afval bij Amuse. Door dat er wordt gewerkt met gerecyclede materialen kan de kleur per lunchbox lichtelijk verschillen. Daarnaast is de lunchbox BPA-vrij en 100% gecertificeerd en voedselveilig. Om ervoor te zorgen dat de lunchbox niet open gaat in je tas wordt er gebruik gemaakt van een elastiek, maar wél met een duurzame oplossing. Deze elastiek wordt namelijk gemaakt van gerecyclede jeans broeken. Kortom, je draagt zeker je steentje bij aan een betere wereld met deze lunchbox!

De Amuse Zero Waste Lunchbox wordt gepersonaliseerd met een thermische print op het elastiek. De lunchbox is vaatwasser en magnetron bestendig.

Garantie: 1 Jaar

1
140 x 210 x 50 mm
34.00x28.00x29.50 cm
[25/100]
150 gr
8.50KG
grijs
gerecycld plastic
Op aanvraag

De Amuse Zero Waste lunchbox is gemaakt van 100% gerecycled kunststof, van het eigen productie afval bij Amuse. Door dat er wordt gewerkt met gerecyclede materialen kan de kleur per lunchbox lichtelijk verschillen. Daarnaast is de lunchbox BPA-vrij en 100% gecertificeerd en voedselveilig. Om ervoor te zorgen dat de lunchbox niet open gaat in je tas wordt er gebruik gemaakt van een elastiek, maar wél met een duurzame oplossing. Deze elastiek wordt namelijk gemaakt van gerecyclede jeans broeken. Kortom, je draagt zeker je steentje bij aan een betere wereld met deze lunchbox! De Amuse Zero Waste Lunchbox wordt gepersonaliseerd met een thermische print op het elastiek. De lunchbox is vaatwasser en magnetron bestendig.Garantie: 1 Jaar