Categorieën

Ted Sparks Demi Vanilla & Cedarwood


SYXHB0
Ted Sparks

In de luxe Vanilla & Cedarwood geurkaars wordt het romige aroma van vanille versmolten met de warme en sensuele geur van rokerig cederhout. Het is een heerlijke zachte geur die je geobsedeerd zal maken met deze kaars!

De Vanilla & Cedarwood kaars heeft een chique uitstraling waarbij gebruik is gemaakt van goud en zwarte details. In combinatie met de geur creëer je gemakkelijk een luxe sfeer in huis. De geurkaars heeft een lange brandtijd van maar liefst 60 uur, zo geniet je dagen lang van deze heerlijke geur in je huis.

De geurkaars wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking die bedrukt kan worden met een full colour print.

1
88 x 88 x 88 mm
30.00x11.00x31.00 cm
[50/200]
820 gr
8.00KG
verguld, mol, zwart, wit
Op aanvraag

In de luxe Vanilla & Cedarwood geurkaars wordt het romige aroma van vanille versmolten met de warme en sensuele geur van rokerig cederhout. Het is een heerlijke zachte geur die je geobsedeerd zal maken met deze kaars! De Vanilla & Cedarwood kaars heeft een chique uitstraling waarbij gebruik is gemaakt van goud en zwarte details. In combinatie met de geur creëer je gemakkelijk een luxe sfeer in huis. De geurkaars heeft een lange brandtijd van maar liefst 60 uur, zo geniet je dagen lang van deze heerlijke geur in je huis. De geurkaars wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking die bedrukt kan worden met een full colour print.