Categorieën

Xiaomi Electric Precision Screwdriver


R1A16L
Xiaomi

Xiaomi Elektrische Precisie Schroevendraaier is een volledig oplaadbare elektrische precisie schroevendraaier, die wordt geleverd met een hoogwaardige S2 staallegering.

De schroevendraaier heeft een set van 24 kleine precisiebits waarmee u gemakkelijk kunt werken aan smartphones, televisies, laptops, enz. De maximale draaisnelheid van de schroevendraaier bedraagt 200 rpm.
Een volledig opgeladen batterij kunt u tot 400 keer schroeven, en het volledig opladen duurt niet meer dan 3 uur.

De schroevendraaier heeft een handige knop met twee standen waarmee u snel de draairichting van de bit kunt veranderen, evenals een draairing voor het selecteren van de draaisnelheid.

U kunt de behuizing van de schroevendraaier personaliseren met een full colour print en/of gravure op de voor- en/of achterzijde.

Inclusief batterij(en): Ja

1
201,8 x 74,2 x 25,2 mm
33.00x78.00x34.00 cm
[10/50]
35,3 gr
9.00KG
grijs
Metaal
Op aanvraag

Xiaomi Elektrische Precisie Schroevendraaier is een volledig oplaadbare elektrische precisie schroevendraaier, die wordt geleverd met een hoogwaardige S2 staallegering.De schroevendraaier heeft een set van 24 kleine precisiebits waarmee u gemakkelijk kunt werken aan smartphones, televisies, laptops, enz. De maximale draaisnelheid van de schroevendraaier bedraagt 200 rpm. Een volledig opgeladen batterij kunt u tot 400 keer schroeven, en het volledig opladen duurt niet meer dan 3 uur.De schroevendraaier heeft een handige knop met twee standen waarmee u snel de draairichting van de bit kunt veranderen, evenals een draairing voor het selecteren van de draaisnelheid.U kunt de behuizing van de schroevendraaier personaliseren met een full colour print en/of gravure op de voor- en/of achterzijde.Inclusief batterij(en): Ja