Categorieën

Multifunctioneel Lamp Evanex


LPJJHA

"Alles-in-één multifunctionele vouwlamp, gemaakt van resistent wit ABS met kunstlederen afwerking. Uitgerust met 60 LED's en 3 verlichtingsstanden (warm, koud en medium), met instelbare lichtintensiteit via de touchknop aan de voet. Uitschuifbaar en gemakkelijk te positioneren, met geïntegreerd LCD-display met achtergrondverlichting, waarop tijd, datum, dag en temperatuur worden weergegeven, met instelknoppen aan de achterkant en inclusief knoopbatterij voor gegevensopslag.Inclusief een draadloze oplader van 10 W, geïntegreerd in de basis, met Type-C-ingang en compatibel met mobiele apparaten met draadloos opladen. Met Type C oplaadkabel en handleiding in het Engels en Spaans. Gepresenteerd in een aantrekkelijke kraft-designdoos."
60 Leds. Opvouwbaar. Aanpasbaar Hoogte. 3 Licht Posities. Lamp met Instelbare Lichtintensiteit. Draadloos Oplader 10W. USB Verbinding
Composition : Aluminium/ ABS.

1
340 x 360 x 150 mm
470 x 450 x 270 mm
cardboard_box
475 gr
11000 gr
wit
aluminium, ABS
37.34 € Excl. BTW

"Alles-in-één multifunctionele vouwlamp, gemaakt van resistent wit ABS met kunstlederen afwerking. Uitgerust met 60 LED's en 3 verlichtingsstanden (warm, koud en medium), met instelbare lichtintensiteit via de touchknop aan de voet. Uitschuifbaar en gemakkelijk te positioneren, met geïntegreerd LCD-display met achtergrondverlichting, waarop tijd, datum, dag en temperatuur worden weergegeven, met instelknoppen aan de achterkant en inclusief knoopbatterij voor gegevensopslag.Inclusief een draadloze oplader van 10 W, geïntegreerd in de basis, met Type-C-ingang en compatibel met mobiele apparaten met draadloos opladen. Met Type C oplaadkabel en handleiding in het Engels en Spaans. Gepresenteerd in een aantrekkelijke kraft-designdoos."60 Leds. Opvouwbaar. Aanpasbaar Hoogte. 3 Licht Posities. Lamp met Instelbare Lichtintensiteit. Draadloos Oplader 10W. USB VerbindingComposition : Aluminium/ ABS.