Categorieën

Game Qwixx (German)


XRKIL6
Hitschler

Qwixx heeft alles wat een echte dobbelsteenklassieker nodig heeft: eenvoudige regels, lage prijs, veel plezier! En het bijzondere is: er zijn geen lange wachttijden, iedereen is altijd betrokken bij wat er gebeurt! Iedereen wil zoveel mogelijk kruisen maken. De spanning neemt toe. Wie maakt een fout? Wie sluit als eerste de gelederen? De Qwixx-koorts houdt iedereen in zijn greep! Voor de leeftijdscategorie van 8 tot 99 jaar.
Verfijn het product met een full colour, gepersonaliseerde geschenkdoos, een inlay, een flyer of een sleeve om de verpakking.

1
133 x 100 x 23 mm
39.00x28.00x24.00 cm
[50/200]
260 gr
10.00KG
Karton
Op aanvraag

Qwixx heeft alles wat een echte dobbelsteenklassieker nodig heeft: eenvoudige regels, lage prijs, veel plezier! En het bijzondere is: er zijn geen lange wachttijden, iedereen is altijd betrokken bij wat er gebeurt! Iedereen wil zoveel mogelijk kruisen maken. De spanning neemt toe. Wie maakt een fout? Wie sluit als eerste de gelederen? De Qwixx-koorts houdt iedereen in zijn greep! Voor de leeftijdscategorie van 8 tot 99 jaar.Verfijn het product met een full colour, gepersonaliseerde geschenkdoos, een inlay, een flyer of een sleeve om de verpakking.