Categorieën

Trikona yogamat van kurk


LQJ9NM

Yogamat gemaakt van kurk die stabiliteit biedt en uitglijden voorkomt, waardoor het gemakkelijker wordt om yogahoudingen met vertrouwen vol te houden. Kurk is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de schors van kurkeiken. Het wordt vaak in verschillende producten gebruikt vanwege zijn unieke eigenschappen, zoals lichtgewicht, robuust, duurzamer en een antislip oppervlak. Het heeft een natuurlijke textuur die een uitstekende grip biedt, zelfs wanneer de mat licht vochtig wordt door het zweten tijdens de yogabeoefening. Afmetingen: 183 x 60 x 0,3 cm. De band is gemaakt van polyester en de hoes is gemaakt van gerecycled kraftpapier.Materials : Kurk

Green Points Total :24 - CO2 foot print : 1,35

Printing default : Borduren - band - max color : 5 - 75 x 25 mm Dit model kan momenteel niet worden gedecoreerd, maar dit wordt op korte termijn opgelost. Kom later nog eens terug..

5885
1
1830 x 3 x 600 mm
590 x 630 x 250 mm
cardboard_box
725 gr
70.00gr
9000 gr
natuurlijkheid
kurk
36.72 € Excl. BTW

Yogamat gemaakt van kurk die stabiliteit biedt en uitglijden voorkomt, waardoor het gemakkelijker wordt om yogahoudingen met vertrouwen vol te houden. Kurk is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de schors van kurkeiken. Het wordt vaak in verschillende producten gebruikt vanwege zijn unieke eigenschappen, zoals lichtgewicht, robuust, duurzamer en een antislip oppervlak. Het heeft een natuurlijke textuur die een uitstekende grip biedt, zelfs wanneer de mat licht vochtig wordt door het zweten tijdens de yogabeoefening. Afmetingen: 183 x 60 x 0,3 cm. De band is gemaakt van polyester en de hoes is gemaakt van gerecycled kraftpapier.Materials : Kurk Green Points Total :24 - CO2 foot print : 1,35 Printing default : Borduren - band - max color : 5 - 75 x 25 mm Dit model kan momenteel niet worden gedecoreerd, maar dit wordt op korte termijn opgelost. Kom later nog eens terug..