Categorieën

Luxury Ball Marker Cap


OB9QMC
Kingcap

6 panel cap met zachte frontvoering. Low Profile. Klittenband sluiting met inkeping. Uitgevoerd in polyester, met magneet (exclusief ball marker)
Deze cap uit de Kingcap collectie is speciaal ontwikkeld voor golfers. De klep is voorzien van een onzichtbare magneet zodat de ball marker altijd binnen handbereik is. De cap is gemaakt van hoogwaardig polyester en is voorzien van een soepele frontversteviging. Kenmerkend voor deze cap zijn de goede pasvorm en de fraaie duotone kleurencombinaties. De hoofdmaat is eenvoudig te verstellen door middel van de velcro sluiting aan de achterzijde. Tevens is de achterzijde voorzien van een inkeping zodat het overtollige deel van het sluitingsbandje onzichtbaar is.

1
60 x 56 x 40 mm
58 gr
15000 gr
58 cm
wit, foncé, zwart
Polyester
11.50 € Excl. BTW

6 panel cap met zachte frontvoering. Low Profile. Klittenband sluiting met inkeping. Uitgevoerd in polyester, met magneet (exclusief ball marker) Deze cap uit de Kingcap collectie is speciaal ontwikkeld voor golfers. De klep is voorzien van een onzichtbare magneet zodat de ball marker altijd binnen handbereik is. De cap is gemaakt van hoogwaardig polyester en is voorzien van een soepele frontversteviging. Kenmerkend voor deze cap zijn de goede pasvorm en de fraaie duotone kleurencombinaties. De hoofdmaat is eenvoudig te verstellen door middel van de velcro sluiting aan de achterzijde. Tevens is de achterzijde voorzien van een inkeping zodat het overtollige deel van het sluitingsbandje onzichtbaar is.