Categorieën

Exclusive Sports Cap


8CFDHP
Kingcap

6 panel sports cap met frontvoering. Medium profile. Mat zwarte open metalen gesp sluiting. Uitgevoerd in ottoman polyester
Deze eigentijdse en comfortabele sports cap uit de nieuwe collectie van Kingcap is gemaakt van ottoman polyester. Kenmerkend voor deze cap is het lichte gewicht, de kwalitatief hoge uitstraling en uitstekende pasvorm. Dit model is voorzien van een mat zwarte gesp aan de achterzijde om de hoofdmaat eenvoudig te verstellen. Tevens is de achterzijde voorzien van een inkeping om het overtollige deel van het sluitingsbrandje netjes weg te werken. Op diverse posities te voorzien van een fraaie borduring of een van de andere mogelijke bewerkingen.

1
14,1x1,5x
56 x 59 x 39 mm
[50/1000]
82 gr
16000 gr
59
marineblauw, wit, zwart, rood, foncé
Polyester
8.50 € Excl. BTW

6 panel sports cap met frontvoering. Medium profile. Mat zwarte open metalen gesp sluiting. Uitgevoerd in ottoman polyester Deze eigentijdse en comfortabele sports cap uit de nieuwe collectie van Kingcap is gemaakt van ottoman polyester. Kenmerkend voor deze cap is het lichte gewicht, de kwalitatief hoge uitstraling en uitstekende pasvorm. Dit model is voorzien van een mat zwarte gesp aan de achterzijde om de hoofdmaat eenvoudig te verstellen. Tevens is de achterzijde voorzien van een inkeping om het overtollige deel van het sluitingsbrandje netjes weg te werken. Op diverse posities te voorzien van een fraaie borduring of een van de andere mogelijke bewerkingen.