Categorieën

Poederbaas Classic Colorful Beanie


SFCL6E
Poederbaas

Poederbaas Classic Colorful Serie beanie. Uitgevoerd in 100% acryl en aan de binnenzijde voorzien van een rand fleece. One size fits all.
Een trendy en modieuze pompon beanie van het merk Poederbaas. Kenmerkend voor deze beanie is het haakpatroon die is opgebouwd uit verschillende opvallende kleuren. Dit hand gehaakte model is gemaakt van 100% acrylwol en is voorzien van een fleecerand aan de binnenzijde die zorgt voor maximaal comfort en zachtheid. Dit model is aan de linker voorzijde voorzien van een geweven merklabel. Maak keus uit een van de vele kleuren!

1
43 x 61 x 43 mm
134 gr
9000 gr
58 cm
roos, sinaasappel, blauw, grijs, zwart, geel, groen
Acryl
53.90 € Excl. BTW

Poederbaas Classic Colorful Serie beanie. Uitgevoerd in 100% acryl en aan de binnenzijde voorzien van een rand fleece. One size fits all. Een trendy en modieuze pompon beanie van het merk Poederbaas. Kenmerkend voor deze beanie is het haakpatroon die is opgebouwd uit verschillende opvallende kleuren. Dit hand gehaakte model is gemaakt van 100% acrylwol en is voorzien van een fleecerand aan de binnenzijde die zorgt voor maximaal comfort en zachtheid. Dit model is aan de linker voorzijde voorzien van een geweven merklabel. Maak keus uit een van de vele kleuren!