Categorieën

Vloermatten onroerend goed


4BJIB5

De individueel ontworpen deurmat met als thema "alles wat met onroerend goed te maken heeft" is bij onze klanten op het gebied van relatiegeschenken een absolute bestseller gebleken.
Voorzien van het logo van uw klanten vervult deze individuele reclamemat een veelvoud aan functies. Als bedankje, vloerbescherming, waardebehoud of gewoon als uniforme uitstraling in de gangen van appartementencomplexen.

Waarvoor kunnen uw klanten de vloermatten gebruiken?

Dit is onze top vijf van vorig jaar!

Zijn er vertegenwoordigers van de doelgroepen banken en spaarbanken, verzekeraars, makelaars, coöperaties, woningbouwverenigingen, prefab woning- of elektriciteitsaanbieders in uw klantenbestand of omgeving? Het gebruik van reclamematten is bij deze gelegenheden bijzonder effectief gebleken:

- Voor afgesloten hypotheken of spaarcontracten
- Met afgesloten verzekering rondom het huis
- Voor woningen die worden verkocht of verhuurd
- Voor afgesloten energiecontracten
- Na het plaatsen van nieuwe deuren, ramen, luifels, serres of zwembaden
Optimaal gecombineerd: LogoMat Business met ecologische voordelen (ECONYL)

Rechtstreeks van de fabrikant en geproduceerd MADE IN GERMANY!

De LogoMat Business wordt altijd gebruikt als het gaat om de hoogste kwaliteitsnormen. Expressieve, duurzame kleuren, gedrukt op een slijtvast nylon oppervlak van geregenereerd ECONYL-garen, maken van elke drukbezochte bedrijfsentree een blikvanger en zorgen voor meer netheid bij de entrees.

Alle afmetingen van de bedrukte vloermatten tot een breedte van 200 cm en een lengte van 700 cm zijn mogelijk.

voordelen

- vanaf 1 stuk

- Hoge vuil- en vochtopname

- Minder risico op struikelen en uitglijden

- Antislip nitrilrubberen achterkant

- Vlamvertragend op aanvraag

- Speciale kleuren volgens Pantone mogelijk

- Speciale vormen met/zonder rand

- 100% polyamide merkvezel ECONYL®

- industrieel wasbaar tot 60 graden

Standaardformaten zijn bijv. 40 x 60 cm, 85 x 60 cm, 85 x 150 cm, 115 x 180 cm, 150 x 240 cm, 200 x 400 cm. Ook speciale vormen zijn mogelijk.
Drukprijs inbegrepen.

12
[1/12]
veelkleurig
2.00 € Excl. BTW

De individueel ontworpen deurmat met als thema "alles wat met onroerend goed te maken heeft" is bij onze klanten op het gebied van relatiegeschenken een absolute bestseller gebleken.Voorzien van het logo van uw klanten vervult deze individuele reclamemat een veelvoud aan functies. Als bedankje, vloerbescherming, waardebehoud of gewoon als uniforme uitstraling in de gangen van appartementencomplexen.Waarvoor kunnen uw klanten de vloermatten gebruiken?Dit is onze top vijf van vorig jaar!Zijn er vertegenwoordigers van de doelgroepen banken en spaarbanken, verzekeraars, makelaars, coöperaties, woningbouwverenigingen, prefab woning- of elektriciteitsaanbieders in uw klantenbestand of omgeving? Het gebruik van reclamematten is bij deze gelegenheden bijzonder effectief gebleken:- Voor afgesloten hypotheken of spaarcontracten- Met afgesloten verzekering rondom het huis- Voor woningen die worden verkocht of verhuurd- Voor afgesloten energiecontracten- Na het plaatsen van nieuwe deuren, ramen, luifels, serres of zwembadenOptimaal gecombineerd: LogoMat Business met ecologische voordelen (ECONYL)Rechtstreeks van de fabrikant en geproduceerd MADE IN GERMANY!De LogoMat Business wordt altijd gebruikt als het gaat om de hoogste kwaliteitsnormen. Expressieve, duurzame kleuren, gedrukt op een slijtvast nylon oppervlak van geregenereerd ECONYL-garen, maken van elke drukbezochte bedrijfsentree een blikvanger en zorgen voor meer netheid bij de entrees.Alle afmetingen van de bedrukte vloermatten tot een breedte van 200 cm en een lengte van 700 cm zijn mogelijk.voordelen- vanaf 1 stuk- Hoge vuil- en vochtopname- Minder risico op struikelen en uitglijden- Antislip nitrilrubberen achterkant- Vlamvertragend op aanvraag- Speciale kleuren volgens Pantone mogelijk- Speciale vormen met/zonder rand- 100% polyamide merkvezel ECONYL®- industrieel wasbaar tot 60 gradenStandaardformaten zijn bijv. 40 x 60 cm, 85 x 60 cm, 85 x 150 cm, 115 x 180 cm, 150 x 240 cm, 200 x 400 cm. Ook speciale vormen zijn mogelijk.Drukprijs inbegrepen.