Categorieën

Game The Mind (German)


GDQH5S
Hitschler

The Mind is meer dan alleen een spel. Het is een experiment, een reis, heel eenvoudig en de meest geweldige teamervaring die je kunt hebben. Als je samen het laatste level verslaat, kom je in cloud negen. U mag niet akkoord gaan, u mag geen informatie uitwisselen. En toch werkt het - als je echt EEN wordt. Alleen met behulp van uw gedachten... Voor de leeftijdscategorie van 8 tot 99 jaar.
Verfijn het product met een full colour, gepersonaliseerde geschenkdoos, een inlay, een flyer of een sleeve om de verpakking.

1
133 x 100 x 23 mm
42.00x20.00x23.00 cm
[50/500]
260 gr
13.00KG
Karton
Op aanvraag

The Mind is meer dan alleen een spel. Het is een experiment, een reis, heel eenvoudig en de meest geweldige teamervaring die je kunt hebben. Als je samen het laatste level verslaat, kom je in cloud negen. U mag niet akkoord gaan, u mag geen informatie uitwisselen. En toch werkt het - als je echt EEN wordt. Alleen met behulp van uw gedachten... Voor de leeftijdscategorie van 8 tot 99 jaar.Verfijn het product met een full colour, gepersonaliseerde geschenkdoos, een inlay, een flyer of een sleeve om de verpakking.